Ons probleem...   Uw Oplossing..!   Van uw probleem ons probleem?
U moet er niet aan denken wat er gebeurt als u niet verzekerd bent van een goede backup, een werkende mail en betrouwbare internetverbinding...   Wij kennen deze problemen en begrijpen dat u dit alles wilt voorkomen... En daar zijn wij voor! Uw IT partner om alle risico's uit handen te nemen...   Benieuwd wat Best4IT voor u kan beteken? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die bij uw bedrijf passen...
Lees meer >   Lees meer >   Lees meer >
 
 
 
Referenties  
Best4IT is een betrouwbare partner voor een groot aantal verschillende bedrijven gebleken. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf zouden kunnen betekeken? Neem gerust eens contact met ons op!  
Van Der Vlugt Accountants Matthijs Plastica Thermoforming Electrabel - GDF-SUEZ
Van Der Vlugt Accountants
Matthijs
Plastica Thermoforming
Electrabel - GDF-SUEZ
Van Der Vlugt Accountants is een zelfstandig gebleven accountants kantoor in Halsteren. Voor van der Vlugt Accountants heeft Best4IT een compleet nieuwe terminal server omgeving geïmplementeerd.
De medewerkers van best4IT dragen inmiddels al jaren lang succesvol zorg over de complete IT-omgeving bij Matthijs, producent van drop, winegums en gom. Van de volledige kantooromgeving tot de pc's die zorgen voor de daadwerkelijke aansturing van machines en ovens, Best4IT zorgt ervoor dat alle processen probleemloos blijven draaien.
Met verschillende productielijnen en een groot team van logistieke en administratieve werknemers, is het voor Plastica Thermoforming van groot belang de IT-omgeving perfect op orde te hebben.
Best4IT verzorgt al jaren, met groot succes, de complete IT-infrastructuur binnen Plastica Thermoforming.
Electrabel - GDF-SUEZ is in de Benelux marktleider als leverancier van electriciteit en gas. Best4IT heeft bij Electrabel Nederland een bijdrage geleverd aan een volledig nieuwe backup oplossing, alsmede senior consultancy verricht en 2e/3e lijns systeembeheer.
 
 
 
 
Contact  
Door onze ruime ervaring zijn wij de geschikte partner voor uw bedrijf, in elk segment van de markt. Geïntereseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:  
Bezoekadres
Rechtzaad 15
4703RC Roosendaal
Postadres
Postbus 1023
4700BA Roosendaal
 
info@best4it.nl  
0165-520161  
 
Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap Concept en Creatie: JeP, Creatieve Realisten ©2018