Support
 
Problemen? Best4IT staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om u snel weer op weg te helpen kan het zijn dat u gevraagd wordt één van de onderstaande software-oplossingen te downloaden.
Electrabel
Best4IT Support Tool voor Windows

Met Teamviewer kunnen onze medewerkers met u meekijken wanneer u een probleem heeft. Download en start het programma, onze medewerker zal vervolgens om het door het programma gegenereerde wachtwoord vragen.

Electrabel
Best4IT Support Tool voor Mac
Met Teamviewer kunnen onze medewerkers met u meekijken wanneer u een probleem heeft. Download en start het programma, onze medewerker zal vervolgens om het door het programma gegenereerde wachtwoord vragen.
 
 
 
 
   
Ons probleem...   Uw Oplossing..!   Van uw probleem ons probleem?
U moet er niet aan denken wat er gebeurt als u niet verzekerd bent van een goede backup, een werkende mail en betrouwbare internetverbinding...   Wij kennen deze problemen en begrijpen dat u dit alles wilt voorkomen... En daar zijn wij voor! Uw IT partner om alle risico's uit handen te nemen...   Benieuwd wat Best4IT voor u kan beteken? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die bij uw bedrijf passen...
Lees meer >   Lees meer >   Lees meer >
 
Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap Concept en Creatie: JeP, Creatieve Realisten ©2018